Volgend jaar nieuwe revisies iMac, MacBook Air, iPad en iPhone

Geschreven door  | 3 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad, iPhone, Mac

FabriekMen verwacht dat er volgend jaar een nieuwe iPhone gelanceerd wordt met een vernieuwd uiterlijk. Zo heeft Apple dat ook in het verleden gedaan met de iPhone 3G en een jaar later met de iPhone 3GS.

Echter DigiTimes merkt op via zijn Aziatische bronnen dat Apple van plan is om na een vernieuwde iPad en iPhone ook de Macbook Air en de iMac te vernieuwen. De iMac heeft een revisie gekregen in 2009 met een snellere processor, dunner unibody en een LED display. In mei van dit jaar kwam er een HD FaceTime camera bij.

De vernieuwing in de MacBook Air zou best wel eens kunnen zijn dat de huidige modellen een 11 en een 13 inch wordt uitgebreid met een 15 inch model. Deze week kwam aan het licht dat Apple in de laatste fase zit met het testen van een nieuw 15 inch scherm.

DigiTimes verwacht dat de lancering van de gereviseerde iPhone en iMac pas in de tweede helft van volgend jaar zal zijn. Wanneer de MacBook Air zijn revisie krijgt is echter niet geweten.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten