Win elke dag 4 betaalde iOS apps

Geschreven door  | 8 november 2011 | Categorie: iOS apps

RedeemcodesGratis apps voor je iPhone, iPad en iPod Touch wie wilt ze niet? Nog leuker is het wanneer je de kans krijgt om elke dag 4 betaalde apps te winnen. Dankzij een Nederlands initiatief is dit mogelijk. Op Redeemcodes.com maak je elke dag kans om 4 betaalde apps te winnen.

De site maakt gebruik van promocodes. Wanneer je een app wint ontvang je een promocode. Deze code kan je via iTunes of de App Store inwisselen voor de app die je hebt gewonnen.

Een ontwikkelaar meldt zich aan op Redeemcodes.com en geeft aan hoeveel promocodes er verloot mogen worden. Elke 6 uur komt er een nieuwe app beschikbaar op de site. Deelnemen is eenvoudig. Je registreert je éénmaal op de site met je emailadres. Daarna kan je gewoon deelnemen aan de wedstrijd. Indien er een app is waarin je interesse hebt dan volstaat het om op de knop ‘Participate’ te drukken. Als de 24 uurs verstreken zijn dan krijgen de winnaars een email met de promocode.

Redeemcodes.com is ontworpen door Paul van Dijk, Anne Jan Roeleveld, Mike van Hoenselaar en Stephan Osseweijer. De site is een ideale plek voor elke ontwikkelaar om zijn app te voorzien van promotie. Voor de eindgebruiker is het leuk om op deze manier nieuwe apps te ontdekken en eventueel zelfs te winnen.

Surf dus naar Redeemcodes.com en win je eerste app. Succes!
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten