Zwarte vrijdag deze week

Geschreven door  | 22 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Black FridayBlack Friday komt er weer aan! Voor sommige die het niet kennen. Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving Day. Traditioneel gaan de Amerikanen van start op die vrijdag voor al hun kerstaankopen. Uiteraard geven de winkeliers op die dag flinke kortingen. Gelukkig trekt Apple de lijn door en voor het zesde jaar op rij geeft deze fabrikant ook aan ons kortingen.

Het blijft nog steeds een verassing. De kortingen worden pas op de dag zelf bekend gemaakt maar in het verleden ging er ongeveer 100 Euro af van de Mac. Ook de iPad en de iPod zullen korting krijgen van een kleine 50 Euro. Het blijft dus afwachten maar het loont zeker en vast de moeite om vrijdag een bezoekje te nemen bij de Online Apple Store.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten