2011 Het jaaroverzicht van Apple

Geschreven door  | 26 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

Tiener Kelvin Choi uit Hong Kong maakte vorig jaar al een prachtige video met het jaaroverzicht van Apple. Na het gigantisch succes ervan besloot de tiener om ook het jaaroverzicht van 2011 te maken. Geniet je even met de opening van de Mac App Store, de nieuwe MacBook Pro, de iPad 2, iOS 5, Mac OS X Lion, Siri, iPhone 4S,…

Maar 2011 zal bij Apple fans bijblijven als het jaar dat Steve Jobs is overleden.


[/notphone]

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten