Apple brengt iTunes 10.5.2 uit

Geschreven door  | 13 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

iTunesApple heeft iTunes voorzien van een kleine update. Deze update is vooral interessant voor iTunes Match gebruikers. Met deze dienst heb je je eigen muziek in de iCloud zodat je deze op een ander iOS toestel kan beluisteren. iTunes Match is momenteel enkel beschikbaar voor de Amerikanen.

Moest je last hebben van vervorming van het geluid bij het importeren van je muziek-cd’s dan lost deze update dat probleem ook op.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten