Apple brengt Keynote 5.1.1 update uit

Geschreven door  | 3 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateApple heeft hun presentatieprogramma Keynote een update gegeven naar versie 5.1.1. De update lost een probleem op waarbij problemen konden optreden bij het gebruik van grote presentaties in Mac OS X 10.7 (Lion). Verder deelt Apple ons mee dat de algemene stabiliteit is verbetert.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten