Apple geeft je vandaag al een cadeau

Geschreven door  | 15 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

12 dagenHerinner je nog de 12 cadeaus dagen die Apple gaat lanceren? Elke dag van 26 december tot 6 januari 2012 geeft Apple een liedje, boek of applicatie weg in iTunes. Maar blijkbaar is Apple goedgezind vandaag en geven ze  ons nu al een verassend cadeau!

Soundhound is een app die werkt op zowel de iPad als de iPhone. Het herkent muziek die in je omgeving afspeelt. Ideaal om te vinden wie het liedje zingt dat je hoort via de radio. Vandaag geeft Apple ons deze app cadeau. Een cadeau ter waarde van maar liefst 5,49 Euro.

Wees er dus snel bij en start je ’12 cadeaus’ app op. Of download SoundHound via iTunes.

SoundHound
Tags: , , ,

One Response to Apple geeft je vandaag al een cadeau

  1. Pingback: Apple cadeau op dag 8 geeft ons weer Franse content – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten