Apple heeft meer plannen met Bluetooth

Geschreven door  | 12 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

AirPlayVolgens een Japanse blog site (Macotakara) zou Apple plannen hebben om de bluetooth ondersteuning verder uit te breiden voor accessoires van andere fabrikanten. Volgens de site zou Apple op een conferentie in Shenzen te China hierover meer verteld hebben.

Fabrikanten hebben nu al de mogelijkheid om specifieke accessoires voor iOS toestellen te maken. Deze kunnen dan een licentie bij Apple verkrijgen waardoor ze het logo van ‘Made for iPod / iPhone /iPod’ mogen dragen. Momenteel ondersteunt Apple al voor accessoires toegang via de dock-connector, WiFi en Bluetooth. Maar volgens de laatste geruchten zou Apple de Bluetooth toegang verder gaan uitbreiden. Ook AirPlay, de technologie om draadloos geluid en video te versturen zou ondersteuning voor Bluetooth verkrijgen.

Apple voorziet zijn nieuwste toestellen al van de nieuwere Bluetooth 4.0 technologie. Deze technologie verbruikt veel minder stroom dan voorheen waardoor Bluetooth ideaal geschikt is voor gebruik met accessoires.
Tags: , , ,

One Response to Apple heeft meer plannen met Bluetooth

  1. Pingback: Apple gaat AirPlay verbeteren zodat het werkt zonder netwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten