Apple is één van de betere plekken om te werken

Geschreven door  | 15 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

FabriekWerknemers bij Apple zijn best tevreden over hun werksituatie. Blijkbaar heeft Apple hieraan serieus gesleuteld om het hun werknemers aangenamer te maken. 2 jaar geleden kwam Apple nog niet voor in de top 20 van de aangenaamste werkplekken volgens de werknemers.

Maar vandaag de dag is de situatie compleet anders. Glassdoor.com heeft zijn onderzoeksrapport naar buiten gebracht en blijkbaar heeft Apple een forse sprong gemaakt naar nummer 10. Werknemers geven aan dat de uitdaging en de erkenning ervan het werk aangenaam maakt. Ze geven Apple een score van 3,9 op 5. De nieuwe CEO Tim Cook krijgt respect van 96% van zijn werknemers. Een mooi getal om zijn nieuwe taak te starten.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten