Apple televisie de geruchten

Geschreven door  | 1 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Apple TelevisieDe Apple TV is hot. Iedereen heeft er wel iets over te zeggen. Analist Gene Munster krijgt er maar niet genoeg van en blijft zijn ideeën hierover maar lanceren in de hoop van wat aandacht. Die aandacht krijgt hij van ons maar oordeel zelf maar of hij iets nuttigs heeft te verkondigen. Volgens Gene Munster zijn dit zijn ideeën voor de Apple televisie:

Alles in één: Apple staat bekend voor zijn volledige integratie van diensten en de gebruiksvriendelijkheid van de bediening. Door deze reden zal Apple trachten 1 toestel te ontwerpen die de meeste diensten gaat integreren. Bovendien zitten de gebruikers niet te wachten om weer een extra toestel aan te sluiten met kabels aan hun televisie. Maar Apple zal er niet onderuit kunnen. Toestellen zoals de digiboxen van de kabelaanbieders zullen nog steeds nodig zijn voor een digitaal televisie-signaal. Echter gaat Apple deze bediening van digiboxen voorzien van hun eigen gebruikersinterface.

Verschillende afmetingen en dubbele prijs: Televisie-gebruikers hebben elk een verschillende voorkeur. Hierdoor gaat Apple de televisie voorzien van verschillende afmetingen. De keuze ligt volledig aan de gebruiker. Over de prijs is hij duidelijk de Apple televisie gaat dubbel zoveel kosten als een vergelijkende televisie van de concurrentie. Apple kan deze prijs rechtvaardigen door de integratie van hun eigen diensten en gebruikersinterface.

Eenvoud en Apple’s ecosysteem: De bediening zou kunnen verlopen via de spraak-assistent Siri die we kennen van de iPhone 4S. Maar Apple zal hun ecosysteem ook integreren in deze televisie. Een perfecte koppeling met de iOS toestellen. Speciale apps voor video’s, spelletjes en programma’s zullen ter beschikking komen.

Je merkt het al. Veel nieuws heeft deze analist niet echt te vertellen. TV-fabrikanten proberen nu al met een betere grafische interface te zorgen voor een betere bediening. Apps voor de televisie zijn ook al geen uitzondering niet meer.

De gedachtengang van Steve Jobs over zijn televisie zullen vast en zeker veel verder gaan dan hetgeen Gene Munster hier beschrijft.
Tags:

2 Responses to Apple televisie de geruchten

  1. Johan 1 december 2011 at 09:04

    Volgens mij beschrijft die kerel een Samsung televisie 😉

  2. Frank De Broeck 1 december 2011 at 12:33

    Weet iemand wanneer deze televisie uitkomt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten