Apple zal opnieuw Lucky Bags verkopen aan Japanners

Geschreven door  | 26 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

Lucky BagsHet is een nieuwjaarstraditie in Japan om Fukubukuro te verkopen. Fukubukuro staan wel beter gekend als ‘Lucky Bags’.

Het gaat in feite om een geheimzinnige gevulde tas met onbekende cadeaus. Alle Lucky Bags worden met een vast bedrag verkocht.

Vorig jaar startte Apple al met de verkoop van Lucky Bags in Japan voor zo’n  30000 yen (295 Euro). De meeste kopers konden in de tas een iPod Nano of een iPod Touch 8 GB  met allerlei accessoires vinden. Maar sommige andere vonden een iPad in de tas.

Apple heeft al bevestigd dat ze opnieuw Lucky Bags in Japan gaan verkopen. De verkoop gaat van start op 2 januari vanaf 08u. Geruchten gaan dat de prijs voor een Lucky Bag zo’n 33000 yen (325 Euro) gaat kosten.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten