Billion Dollar Hippy gemist op BBC

Geschreven door  | 16 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

De BBC bracht op 14 december een nieuwe documentaire van Steve Jobs uit. In ‘Billion Dollar Hippy’ komen verschillende mensen uit de Apple geschiedenis aan het woord. John Sculley is er ééntje van. Hij zette Steve Jobs in 1985 aan de kant bij Apple.

Een leuke documentaire en sinds kort staat hij ook op Youtube. Maar wacht niet te lang met het kijken ervan. De BBC heeft namelijk niet zelf deze film op Youtube gezet. Mogelijk verdwijnt het dus snel.


[/notphone]

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten