De Druivelaar is klaar voor de iPhone

Geschreven door  | 13 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

De DruivelaarWie kent de bekende scheurkalender ‘De Druivelaar’ niet? De papieren versie verschijnt al sinds 1915. Maar met de komst van het digitale tijdperk kan de kalender niet achterblijven en gaan ze ook met deze nieuwe trend mee.

Drukkerij Strobbe lanceert een digitale versie speciaal voor de iPhone. Bovendien biedt de digitale versie meer mogelijkheden. Gebruikers kunnen doorklikken naar informatie en evenementen.  De app maakt je attent op de naamfeestdagen van contacten in je adresboek. Een opsomming met alle namen die voorkomen in de kalender behoort ook tot de mogelijkheden. Een handige tip voor degene die nog op zoek zijn naar een naam voor een toekomstig kindje.

Tussen 12 en 21 december 2011 is de app gratis te downloaden, nadien zal hij 2,49 Euro kosten. Dus wees er snel bij!

Download: De Druivelaar
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten