De evolutie van de iPhone

Geschreven door  | 6 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone evolutionDe eerste iPhone die Apple in 2007 geïntroduceerd had heeft de smartphone wereld totaal op zijn kop gezet en gerevolutionaliseerd. Miljoenen mensen lopen inmiddels rond met iPhone’s en iOS is één van de meeste gebruikte mobiele besturingssystemen. Apple heeft in totaal 5 iPhone’s geïntroduceerd: de originele iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 en de iPhone 4S.

Onze collega’s van toptienmobiel.nl vonden het wel eens tijd om alles op een rijtje te zetten. Ze hebben een infographic ontworpen waar je kan zien wanneer alle iPhone’s precies zijn gelanceerd, hoeveel van elke het eerste weekend verkocht waren en andere interessante data.

Geniet je even mee? 

iPhone Evolution

Met dank aan toptienmobiel.nl
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten