De iPad 3 homeknop zou er zo uitzien

Geschreven door  | 28 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

iPadOnze collega’s van 9to5Mac zou foto’s van de komende iPad 3 hebben ontvangen. Er blijkt zo goed als geen verschil met de huidige homeknop te zijn. Enkel de connectie aan de achterkant is wat kleiner. Mogelijk wil Apple meer ruimte creëren op deze manier.

Dat de knoppen in grote hoeveelheden al verschijnen in China zou er toch op kunnen wijzen dat de productie zo goed als klaar is om volledig op te starten voor de productie van de iPad 3.

Eerdere geruchten waren dat Apple de homeknop zou aanpassen naar een bredere variant met zelfs een toegepaste touch-technologie. Zo zou het mogelijk zijn om veegbewegingen op de homeknop toe te passen. Blijkbaar wordt de homeknop op de iPad 3 gewoon behouden zoals deze nu is.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten