Explosie bij Apple leverancier

Geschreven door  | 19 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

FabriekEr is afgelopen zaterdag een explosie gebeurt bij Apple leverancier Pegatron. Deze fabrikant is gevestigd in Shangai, China. Er zouden 61 werknemers gewond zijn waarvan 23 werknemers naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De getroffen afdeling van Pegatron zou geen afwerkte producten maken maar nog steeds in test-fase zijn. Er gaan nu geruchten de ronde dat de getroffen afdeling de achterkant van de toekomstige iPad 3 aan het fabriceren is.

Apple heeft laten weten dat ze samen met Pegatron gaan onderzoeken hoe deze explosie heeft kunnen gebeuren.

Our hearts go out to the people who were hurt in Songjiang. We are working closely with Pegatron to understand the cause of this accident


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten