Graphisoft eert Steve Jobs met standbeeld

Geschreven door  | 22 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

Steve JobsHet Hongaarse bedrijf Graphisoft heeft een heel verleden met Apple. In 1984 ontwikkelde ze ArchiCad. Het draaide toen op de Apple Lisa computer.

Het bedrijf ontmoette Steve Jobs op de CeBIT show in Hannover, Duitsland. Steve Jobs was zo onder de indruk dat hij Graphisoft voorzag van het nodige geld en computermateriaal dat zelfs nog niet te koop was in Hongarije.

Graphisoft heeft nu ter ere van Steve Jobs een bronzen standbeeld opgericht. Het beeld is op ware grootte en staat op een bedrijventerrein in Budapest. Op het terrein zijn de verschillende bedrijven gevestigd zoals Graphisoft, Apple, Microsoft, Canon en SAP.

Bekijk het standbeeld.

GraphiSoft Steve Jobs
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten