iOS 5.0.2 verder uitgesteld

Geschreven door  | 12 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone BatterijApple heeft met iOS 5.0.1 de meeste gebruikers gered van de gekende batterijproblemen met de nieuwe iPhone. In sommige gevallen is het nog niet volledig opgelost en net die gebruikers die hun hoop nog hadden voor deze maand hebben we slecht nieuws.

Iemand die betrokken is met de ontwikkeling ervan heeft ons laten weten dat in principe de release was voorzien voor deze week. Maar recent zijn er toch nog enkele problemen opgedoken. Het ziet er niet naar uit dat Apple deze maand iOS 5.0.2 gaat uit brengen. Apple wilt met deze update het batterijprobleem volledig aanpakken. Een halve oplossing zoals de vorige update zien ze niet meer zitten. Daarom is besloten de update nog even uit te stellen.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten