iOS gebruikers spenderen het meeste geld met online winkelen

Geschreven door  | 26 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad, iPhone

Apple CashEen recent onderzoek van RichRelevance toont aan dat iPhone en iPad gebruikers het meeste geld spenderen aan online winkelen. Gemiddeld wordt er zo’n 123$ uitgegeven.

Een Android gebruiker geeft gemiddeld zo’n 101$ uit. Opmerkelijk in het onderzoek is wel dat mobiel winkelen via een tablet of smartphone op korte tijd ontzettend populair geworden is. Zelfs voor grote bedragen wordt gebruik gemaakt van de mobiele mogelijkheden want op een desktop computer wordt er maar gemiddeld voor zo’n 87$ uitgegeven.

iOS gebruikers zijn kampioen in het mobiel winkelen. Van de 3,4 biljoen bezoeken aan online winkels kwam er 92% van een iOS gebruiker. Men kon niet verklaren waarom Android gebruikers niet echt online kopen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten