iTunes in de Cloud…vragen?

Geschreven door  | 27 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iCloud

Apple heeft wat meer uitleg gegeven over iTunes Match. Eerder kregen we al wat informatie over iTunes in de Cloud. Maar over iTunes Match bleef het op de support pagina’s van Apple stilletjes. Maar daar is nu verandering ingekomen. De pagina’s zijn nog niet vertaald naar het Nederlands maar de bijgevoegde video op de Apple support pagina maakt veel goed.

Meer uitleg: Apple – iTunes Match

Steve Jobs stelde iTunes Match in juni 2011 voor aan het publiek.


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten