iTunes Match beschikbaar in België

Geschreven door  | 16 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

iTunes MatchDe langverwachte dienst iTunes Match is er voor ons. Eigenlijk veel sneller dan iedereen had gedacht. Met iTunes Match kan je je eigen muziek die al in iTunes staat omzetten naar iTunes nummers.

Hoe je aan je eigen muziek bent geraakt doet er niet toe. Voor het jaarlijks bedrag van 24,99 Euro zal al je muziek worden omgezet naar de iTunes kwaliteit (256kbps). Deze muziek kan je overal afspelen. Meer zelfs via de iCloud kan je één van je nummers gratis downloaden op je toestel. Handig voor wanneer net dat ene liedje niet op je toestel staat.

Bij iTunes Match is het niet nodig zijn om elk nummer te uploaden. Apple scant namelijk de muziekbibliotheek en gebruikt bestanden die al op de servers van de iTunes-winkel staan. Enkel als het nummer niet wordt herkend, zal het bestand worden geüpload. Als je opslagruimte op de iCloud het toelaat is het zelfs mogelijk om je volledige muziekbibliotheek online op de iCloud op te slaan zodat je deze overal kan beluisteren.

Indien je interesse hebt in iTunes Match dan zal je merken dat bij iTunes (10.5.2) in de linkerkolom onder Store het item ‘iTunes Match’ is bijgekomen. Meer informatie en je abonneren kan je daar doen.
Tags: , ,

2 Responses to iTunes Match beschikbaar in België

  1. Pingback: Nederlanders krijgen iTunes Match later dankzij Buma/Stemra – Apple Weetjes

  2. Pingback: iTunes Match krijgt 19 extra landen waaronder Nederland – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten