Let op met een iPhone 4S als kerstcadeau

Geschreven door  | 22 december 2011 | Categorie: iPhone

Rooster Teeth Productions heeft een video gemaakt met een vreemde theorie. Stel dat Siri de persoonlijke assistent in de iPhone 4S zelfbewust zou worden en besluit om niet langer jouw assistent te zijn bovendien verzet ze zich tegen het menselijk ras.

Geniet je even mee met Siri: The Holiday Horror Movie


[/notphone]

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten