Mac OS X 10.7.3 voor de vierde maal naar ontwikkelaars

Geschreven door  | 21 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateApple heeft een vierde versie van Mac OS X 10.7.3 uitgebracht voor ontwikkelaars. Deze versie draagt built nummer 11D36.

Apple vraagt ontwikkelaars om de volgende zaken grondig te testen: iCal, Mail, adresboek, Documents in the Cloud, Spotlight en Safari. Er zijn geen bekende problemen met deze versie. De vorige beta versie (11D33) had Apple vorige week donderdag uitgebracht.

In eerdere versies van Mac OS X 10.7.3 konden we al drivers vinden voor de toekomstige videokaart Tahiti van AMD. Deze videokaarten zullen hoogstwaarschijnlijk gebruikt worden in een vernieuwde Mac Pro.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten