Mac OS X 10.7.3 weer onder de loep

Geschreven door  | 16 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateApple heeft een derde versie van Mac OS X 10.7.3 uitgebracht voor ontwikkelaars. De versie draagt built nummer 11D33.

Apple vraagt de ontwikkelaars om de volgende zaken grondig te testen: iCal, Mail, adresboek, Documents in the Cloud, Spotlight en Safari. Er zijn geen bekende problemen met deze versie wat erop kan wijzen dat de update snel in handen van het grote publiek kan komen.

Apple test met deze versie de delta updates uit. Met een delta update wordt enkel het noodzakelijke gedownload voor de update. Het downloaden van extreem grote bestanden zou binnenkort dus verleden tijd moeten zijn.
Tags: ,

One Response to Mac OS X 10.7.3 weer onder de loep

  1. Pingback: Mac OS X 10.7.3 voor de vierde maal naar ontwikkelaars – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten