MyING.be krijgt stevige update

Geschreven door  | 21 december 2011 | Categorie: iOS apps

MyING.beMet de gloednieuwe versie van haar Mobile Banking-app MyING.be zet ING België meer dan ooit in op gebruiksgemak.

Voortaan kunnen klanten ook betalingen uitvoeren naar externe rekeningen, voor een bedrag van maximaal 750 euro per dag. Het rekeningbeheer is nog eenvoudiger, dankzij een efficiëntere voorstelling van de rekeninggegevens.

Met MyING.be kan de klant ook rechtstreeks een afspraak boeken in het kantoor van zijn keuze, via geo- lokalisatie. Niet-klanten kunnen de app via een demo testen met fictieve rekeningen.

“Met deze vernieuwde app heeft de klant zijn bank voortaan altijd op zak,” bevestigt Quinten Fraai, Head of Direct Channels bij ING België. “Met de versie 3.0 van onze Mobile Banking-app heeft de klant niet alleen online toegang tot zijn rekeningen en bankverrichtingen, maar ook tot het ING-kantoor van zijn keuze, waar hij vrij een afspraak kan boeken. Bovendien zijn we er opnieuw in geslaagd de app eenvoudig en uiterst intuïtief in gebruik te houden,” 

De nieuwe versie van de app MyING.be is gratis beschikbaar in de Belgische Apple Store.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten