Nieuwe Mac Pro’s in aantocht

Geschreven door  | 5 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Mac ProApple bracht onlangs Mac OS X 10.7.3 uit voor ontwikkelaars. Netkas ging hiermee direct aan de slag en vond een videokaart driver voor de toekomstige AMD videokaart Tahiti.

Tahiti is de codenaam die AMD gebruikt voor de komende Radeon HD 7xxx reeks. Verwacht wordt dat deze nieuwe videokaart in januari 2012 beschikbaar wordt.

De Mac Pro is de enige Mac die gebruikt maakt van een desktop videokaart. Alle andere Mac’s maken gebruiken van een mobiele (laptop) videokaart om ruimte en energie te besparen. Het kan zijn dat Apple in de huidige Mac Pro’s ondersteuning gaat geven voor deze nieuwe videokaart maar dit is zeer onwaarschijnlijk. Apple heeft dit in het verleden nooit zo gedaan en de Mac Pro heeft sinds juli 2010 geen vernieuwingen meer verkregen. Een nieuwe Mac Pro lijkt meer voor de hand liggend.
Tags:

One Response to Nieuwe Mac Pro’s in aantocht

  1. Pingback: Lange levertijd voor Mac Pro – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten