Samsung heeft 200 miljoen dollar over voor rechtszaken

Geschreven door  | 6 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

Apple SamsungGee-Sung Choi de topman van Samsung heeft in een interview laten weten dat Samsung voor het jaar 2012 zo’n 200 miljoen dollar opzij zet voor de rechtszaken tegen Apple. Onlangs liet de Koreaanse fabrikant nog weten dat ze meer advocaten in dienst willen nemen voor de patentstrijd met Apple.

Apple en Samsung zijn in verschillende landen een strijd over patenten aan het voeren. Apple beschuldigt Samsung van kopieergedrag en vraagt hierdoor een verkoopsverbod voor enkele toestellen van Samsung. Samsung daarentegen zegt dat Apple een licentie moet betalen voor de 3G-technologie.

Het ziet ernaar uit dat de strijd tussen deze twee fabrikanten niet snel opgegeven gaat worden. Over het kopieergedrag van Samsung kunnen we duidelijk zijn. Hun gebruikersinterface is duidelijk gekopieerd van de iPhone. Door hun kopieergedrag worden ze soms wat slordig. Ze maakte zelfs wat foutjes door in hun Samsung Store afbeeldingen van de Apple App Store te zetten.

Apple logo in Samsung winkel
Tags: , ,

2 Responses to Samsung heeft 200 miljoen dollar over voor rechtszaken

  1. Pingback: Samsung lacht Apple uit in advertentie – Apple Weetjes

  2. Pingback: Apple sleurt Samsung opnieuw voor de rechter wegens kopieergedrag – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten