Samsung kopieert nu ook al Apple advertenties

Geschreven door  | 30 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

Apple en Samsung vechten al langer een patentenoorlog uit. Volgens Apple kopieert Samsung enkel in plaats van te innoveren. De blunders van Samsung stapelen zich dan ook op. In een Samsung kiosk hadden ze iconen hangen van de Apple App Store en ook hun toestellen en gebruikte interface heeft toch wel heel veel weg van Apple.

Het nieuwste kopieergedrag van Samsung is de gebruikte stijl van adverteren die Apple hanteert. In Korea tonen ze dan ook heel graag hun nieuwe advertentie op de lokale zenders. Beslis zelf maar of Samsung voldoende kennis en innovatie heeft voor een advertentie…of kopiëren ze liever af van Apple?

Apple stijl van advertentie:

Samsung hun stijl van advertentie:


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten