Samsung lacht Apple uit in advertentie

Geschreven door  | 15 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

Apple SamsungApple en Samsung vechten al langer een oorlog uit. Apple vindt dat Samsung enkel en alleen kopieert en zelf niet innoveert. Samsung daarentegen vindt dat Apple een licentie moet nemen op hun 3G technologie.

Deze patentenoorlog blijft maar duren. Samsung heeft onlangs nog 200 miljoen dollar opzij gezet om het gevecht in de rechtszaal verder aan te gaan. Ook vandaag stonden Apple en Samsung in Nederland voor de rechter. Apple blijft de rechter vragen om een verkoopverbod van de Samsung Galaxy Tab in Nederland.

Maar vorige week gaf een Australische rechter Apple geen gelijk. Er kwam geen verkoopverbod en Samsung maakt natuurlijk gebruik van deze uitspraak. In het nieuwsblad Sun-Herald maakte Samsung een paginagrote advertentie. De slogan is duidelijk.

De tablet die Apple probeerde te stoppen

Samsung ad


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten