Stille update voor iPhone 4S, kleine update voor Apple TV

Geschreven door  | 16 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV, iPhone

UpdateApple heeft een update vrijgegeven voor de Apple TV. Versie 4.4.4 zou meer stabiliteit en snelheidsverbeteringen bevatten. Bepaalde video’s gaven soms een foutmelding, ook deze fout is gerepareerd.

De iPhone 4S heeft in feite een stille update gekregen. Apple heeft een nieuwe versie van versie 5.0.1 uitgebracht. Het build nummer is nu 9A406. Het zou gaan om een verbeterde versie die niet nodig is voor de huidige gebruikers die al op 5.0.1 zitten. Binnenkort wordt de iPhone 4S gelanceerd in Rusland en Brazlië. Zou deze update iets te maken hebben voor die landen?
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten