Story Magazine verschenen voor iPad

Geschreven door  | 15 december 2011 | Categorie: iOS apps

StoryStory Magazine is nu ook voor de iPad verschenen. Het bekende Belgische tijdschrift brengt al de primeurs, exclusieve nieuwtjes en straffe verhalen uit BV-land en Hollywood sinds kort ook naar de iPad.

Via een eenvoudige app kan je de tijdschriften aankopen. Als bestaande abonnee van Story moet je niet apart betalen om Story op je iPad te lezen. In de app kan je je registreren met je abonneenummer.

We vinden het enkel spijtig dat Story Magazine niet gekozen heeft voor de kiosk functie die aanwezig is in iOS 5. Met Kiosk heb je 1 centrale plek waar al je abonnementen overzichtelijk bij elkaar staan. Maar goed dat mag de pret niet verderven.

Download: Story Magazine
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten