Toch nieuwe iPod nano bij vervangingsprogramma

Geschreven door  | 20 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPod

iPod nanoApple lanceerde een vervangingsprogramma voor de eerste generatie iPod nano’s die zijn geproduceerd tussen september 2005 en december 2006. Deze iPod’s hebben een probleem met de batterij en Apple raadt aan om die iPod’s niet meer te gebruiken.

Toen Apple met het vervangingsprogramma begon hadden vele gehoopt dat ze de nieuwste generatie iPod nano ter vervanging zouden krijgen. Maar al heel snel kwamen er meldingen binnen dat Apple gewoon terug de eerste generatie opstuurde maar met een goede batterij.

Toch duiken er andere berichten op de laatste dagen. Het vervangingsprogramma heeft zoveel succes dat Apple al zonder verpakkingsdozen zit. Dit verklaart waarom het bij sommige zolang duurt vooraleer ze hun iPod kunnen opsturen.

Andere gebruikers hebben ondertussen een email ontvangen dat hun vernieuwde iPod nano wordt opgestuurd. Opmerkelijk is wel dat in deze email een serienummer staat dat toebehoort tot de nieuwste generatie iPod nano’s. Zou de stock van de eerste generatie iPod nano’s op zijn en deelt Apple daarom de nieuwste generatie uit? We komen het de volgende dagen te weten.

Indien jij meedoet met het vervangingsprogramma en ondertussen
een mail hebt ontvangen dat Apple deze gaat opsturen.
Laat het ons dan zeker weten.
info@appleweetjes.be

Tags: , , ,

One Response to Toch nieuwe iPod nano bij vervangingsprogramma

  1. Charlotte 20 december 2011 at 18:47

    Mijn reparatiestatus is momenteel:
    6 dec. in afwachting van productvervanging. Het ziet er naar uit dat ik hem niet voor kerst thuis krijg. Jammer.. Maar wel weel super dat het een nieuwe generatie is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten