Vanaf heden is het “Sir Jonathan Ive”

Geschreven door  | 31 december 2011 | Categorie: Apple nieuws

Jonathan Ive en Steve JobsHet Britse Koningshuis heeft bekend gemaakt dat Jonathan Ive is benoemd tot Knight Commander of the Most Excellent Order of the Britisch Empire.

Binnenkort wordt Jonathan Ive verwacht in London waar hij door de Koningin Elizabeth tot ridder geslagen zal worden. Eerder werd Jonathon Ive al benoemd in 2005 tot Commander of the Britisch Empire door de Britse Koningin.

Sir Jonathan Ive zoals hij zich vanaf nu mag noemen is Senior Vice President of Industrial Design bij Apple. Hij is de voornaamste ontwerper van de iMac, iPod, iPhone en iPad.

Hij begon in 1992 bij Apple maar zijn werk werd door het toenmalige management als te revolutionair gevonden. Pas in 1996 toen Steve Jobs terugkeerde naar Apple kreeg Jonathon Ive de nodige steun om zijn creativiteit te ontplooien. Hij werd meteen de hoofdverantwoordelijke van het grafische team.
Tags: , ,

One Response to Vanaf heden is het “Sir Jonathan Ive”

  1. Pingback: Apple ontwerper Jonathan Ive is geridderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten