Wordfeud ontwikkelaar rijft dagelijks 8000 Euro binnen

Geschreven door  | 5 december 2011 | Categorie: iOS apps

WordfeudWie kent het ondertussen nog niet? Wordfeud is niet meer dan een niet-officiële Scrabble versie voor de iPhone. Het leuke aan Wordfeud is dat je het spel kan spelen tegen een bekende of een onbekende.

Wanneer jij aan zet bent heb je 72 uur tijd om je zet te realiseren. Wordfeud is dus een ideaal spel voor tussendoor. Telkens wanneer jij tijd hebt maak je je woord waarna je tegenstander weer voldoende tijd krijgt om zijn nieuwe woord te vormen. Op deze manier kan je in totaal 30 spelletjes lanceren.

Het spel heeft een Nederlandse woordenlijst waardoor het spelplezier voor ons extra toeneemt. Wordfeud bestaat in 2 varianten. Een gratis versie met advertenties en ééntje zonder advertenties voor 2,39 Euro.

De 28 jarige Noorse ontwikkelaar van Wordfeud Hakon Bertheussen heeft hiermee wel een goudmijn ontwikkelt. Dagelijks rijft hij met de verkoop van Wordfeud of met de advertenties hiervan zo’n 8000 Euro binnen. We vermoeden dan ook dat het leven van deze ontwikkelaar grondig is veranderd door zijn programma.
Tags: , , ,

One Response to Wordfeud ontwikkelaar rijft dagelijks 8000 Euro binnen

  1. Pingback: Wordfeud ontwikkelaar verdient dagelijks €8.000,- | iPad App Inspiratie Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten