Zet Apple druk op leveranciers voor introductie iPad 3?

Geschreven door  | 23 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

FabriekVerschillenden Aziatische fabrikanten zeggen dat Apple lichte druk uitoefent om de deadline van de iPad 3 te halen. De nieuwe iPad zou gelanceerd worden op de verjaardag van Steve Jobs, namelijk 24 februari 2012.

Bedrijven zoals Simplo Technology (batterij), Amer International Group (connector) en Genius Electronic Optical (optische lens) zouden aan hun medewerkers hebben gevraagd om hun verlof in die periode in te korten. Zelfs Foxconn zou maar slechts 5 dagen verlof toestaan tijdens het Chinese Nieuwjaar. Het Chinese Nieuwjaar is in 2012 op 23 januari.

Volgens Catcher Technology zouden sommige medewerkers in die periode zelfs overuren moeten doen. Geruchten gaan dat Apple een kleiner model van de iPad gaat lanceren.  Die geruchten worden wel meer en meer in twijfel gesteld. De iPad 3 zal vermoedelijk een Retina scherm bevatten. Ook Siri de spraak-assistent zal niet ontbreken.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten