Zijn dit onderdelen van de iPad 3?

Geschreven door  | 30 december 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

De Japanse Apple blog site Macotakara heeft eens wat centen op tafel gelegd en op de zwarte markt zogenaamde iPad 3 onderdelen aangeschaft. De aankoop zou gebeurd zijn via TVC-Mall. Die winkel had eerder ook al onderdelen van de iPhone 4S vooraleer deze verkrijgbaar was.

De onderdelen zijn lichtjes gewijzigd ten opzichte van de iPad 2. Of de onderdelen effectief van de toekomstige iPad 3 zijn is nog niet zeker. In het verleden doken ook wel eens geregeld nieuwe cases (behuizingen) op van toekomstige Apple toestellen. Meestal kwamen die geruchten wel uit. Dat elektronische onderdelen zo veelvuldig lekken en te koop worden aangeboden is een nieuw verschijnsel sinds de iPhone 4S.


[/notphone]

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten