Al 350.000 lesboeken gedownload in amper 3 dagen

Geschreven door  | 23 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad, Mac

iBooksOfficiële cijfers zijn er nog niet. Maar volgens Global Equities Research zijn er al 350.000 lesboeken gedownload sinds de aankondiging hiervan 3 dagen geleden. Global Equities Research houdt de verkoop van boeken via de iBookstore in de gaten.

Ze merkten hierdoor dat er een grote interesse is naar deze nieuwe lesboeken. Ook het Mac programma iBooks Author dat speciaal ontwikkelt is om (les)boeken te maken kent een vlotte start. De applicatie werd al 90.000 gedownload.

Via iBooks Author is het mogelijk om je eigen boek meteen te verkopen in de iBookstore. Geen gedoe meer met uitgevers en boekhandels. Apple zorgt voor de nodige afhandeling in hun eigen iBookstore maar vraagt hier wel 30% van de aanschafprijs voor.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten