AppEvent: Inside iOS 5 vandaag gratis

Geschreven door  | 11 januari 2012 | Categorie: iOS apps

De Nederlandse site AppEvent is een leuk project die ontwikkelaars van Nederlandse en Belgische bodem in de spotlights zet. Gedurende de maand januari kan je op de site elke dag een nieuwe applicatie voor je iPhone, iPod Touch of iPad vinden van zulke ontwikkelaars.

Vandaag is er wel een bijzonder leuke app gratis: ‘Inside iOS 5’. De app is ontwikkelt door de veertienjarige Midas Kwant samen met zijn vrienden en legt je al de verbeteringen en nieuwe functies van iOS 5 uit.

Met deze app kan je tussen bijna alle nieuwe functies doorbladeren en met grafische beelden en tekst leren hoe je ze moeten gebruiken. Enig minpuntje is dat de app enkel in het Engels is. We hopen nog wel dat de jonge kerels binnenkort de app ook in het Nederlands gaan maken.

Download Inside iOS 5
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten