AppEvent: Snappr vandaag gratis

Geschreven door  | 14 januari 2012 | Categorie: iOS apps

SnapprDe Nederlandse site AppEvent is een leuk project die ontwikkelaars van Nederlandse en Belgische bodem in de spotlights zet. Gedurende de maand januari kan je op de site elke dag een nieuwe applicatie voor je iPhone, iPod Touch of iPad vinden van zulke ontwikkelaars.

Vandaag brengt de Belgische ontwikkelaar Revolver ons een app waarmee je uren plezier mee kan beleven. Met zijn app Snappr kan je opvallende foto’s nemen. Door één van de virtuele lenzen te kiezen krijg je zo van die fisheye’s foto’s. Maak je keuze uit 5 soorten lenzen. Puur plezier is deze app!

Download: Snappr
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten