Apple gaat ons op 19 januari wat bijleren

Geschreven door  | 12 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple persevenement educatieve voorstellingApple heeft uitnodigingen verstuurd voor een persevenement op 19 januari in New York. Het onderwerp maakt Apple wel heel duidelijk op de uitnodiging zelf, namelijk educatie.

Er wordt verwacht dat Apple geen nieuwe hardware gaat voorstellen maar dat de focus ligt op de onderwijsmarkt met vernieuwde digitale boeken. Steve Jobs had al enkele ideeën met de educatieve boekenmarkt, zo stond te lezen in zijn biografie. Het persevenement kan een poging zijn om de iPad nog meer te integreren in het onderwijs.
Tags: , ,

One Response to Apple gaat ons op 19 januari wat bijleren

  1. Pingback: Apple introduceert iBooks Author en iBooks 2 – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten