Apple medewerkers krijgen korting op Mac en iPad

Geschreven door  | 26 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Tim CookTim Cook had gisteren een speciale interne vergadering gehouden voor zijn medewerkers. Hij gaf een woordje uitleg over de recordcijfers die het bedrijf kon neerleggen. Vervolgens bedankte hij alle Apple medewerkers voor hun nodige inzet hiervoor.

Bovendien lanceert hij iets nieuws. De medewerkers die minstens 90 dagen werken bij Apple kunnen elke 3 jaar een nieuwe Mac of iPad aankopen met een flinke korting.

Op elke Mac (uitgezonderd de Mac Mini) verkrijgen ze 500 dollar korting. Op een iPad is deze korting 150 dollar. Vandaag de dag verkrijgen de medewerkers al een korting van 25%.

De korting die Tim Cook nu voorstelt is dus veel interessanter. We verkrijgen dus niets anders dan positieve signalen van deze medewerkers. De nieuwe korting zou pas van start gaan ergens in de maand juni.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten