Appleweetjes is verhuisd naar een nieuwe server

Geschreven door  | 24 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Verhuis Appleweetjes.beWe zijn nog maar net begonnen en we hebben al veel bezoekers over de vloer gehad. Meer zelfs dan we oorspronkelijk dachten. Ook het aantal trouwe bezoekers blijft maar stijgen. Dit is dus een geweldig resultaat!

Maar onze vorige webhoster kon de continuïteit en beschikbaarheid van Appleweetjes niet goed meer blijven garanderen door deze groei. Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe server en die hebben we gevonden bij turtlehost.be. Bij hun zijn we zeker dat we verder kunnen werken aan onze groei.

We zijn best wel wat trots op deze snelle groei en we willen jullie allemaal bedanken voor de positieve feedback. Het is ontzettend leuk om zoveel positieve reacties te krijgen. Het geeft ons een boost om verder te werken aan appleweetjes.

Turtlehost
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten