Carbeo app zorgt voor goedkopere brandstof

Geschreven door  | 9 januari 2012 | Categorie: iOS apps

Door de crisis is iedereen wel op zoek om overal wat te besparen en als je kan besparen op je brandstof voor de wagen dan is dat toch meegenomen, niet?

Carbeo is zo’n universele app die geschikt is voor de iPod Touch, iPhone en de iPad. Aan de hand van je GPS-locatie levert Carbeo het goedkoopste tankstation in jouw buurt voor de geselecteerde brandstof (LPG, Super 95/98 en Diesel). Een locatie handmatig invoeren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De app maakt gebruik van de website brandstofprijzen.be maar dankzij de integratie met iOS werkt het allemaal iets aangenamer en veel vlotter. Het enig minpuntje aan de app is de aankoopprijs van 5,99 Euro. In vergelijking met andere apps en hun mogelijkheden is dit best wel aan de forse kant. Maar van zodra de app je een benzinestation aangeeft waar de prijs 10 cent goedkoper is dan heb je na 1 tankbeurt de aankoopprijs er al uit.

Download Carbeo België
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten