Een budget iPad 3 in de maak?

Geschreven door  | 3 januari 2012 | Categorie: iPad

iPadDigitimes gelooft sterk in het feit dat Apple de iPad aan een breder publiek wilt gaan verkopen. Er zouden 2 modellen van de iPad 3 komen. Elk model heeft 3G nog steeds als optie. Het verschil zou hem enkel in het scherm zitten.

Het goedkoper model zou het standaard scherm bevatten zoals we nu kennen in de iPad 1 en 2 met een resolutie van 1024×768 pixels. Het duurdere model zou een Retina scherm bevatten met een resolutie van 2048×1536 pixels.

De goedkoopste iPad 2 kost momenteel 499 dollar of 479 Euro. Digitimes denkt dat Apple de prijs van de goedkoopste iPad wilt laten zakken tot zo’n 299 dollar.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten