Elke dag in januari een gratis app

Geschreven door  | 2 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

AppeventDe Nederlandse site AppEvent is een leuk project die ontwikkelaars van Nederlandse en Belgische bodem in de spotlights zet. Gedurende de maand januari kan je op de site elke dag een nieuwe applicatie voor je iPhone, iPod Touch of iPad vinden van zulke ontwikkelaars.

Op deze manier wordt er elke dag een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar onder de nodige aandacht gebracht. Vandaag kan je gratis de Mosaic Wallpaper Designer krijgen. Met deze app creëer je een unieke wallpaper gebaseerd op je eigen foto’s. Je kan deze plaatsen in één van de grids. In no-time heb je een persoonlijke wallpaper voor je toestel.

Download: Mosaic Wallpaper

Website: Appevent

Let wel telkens goed op of de app nog gratis is of niet. De ontwikkelaars bepalen zelf wanneer de app terug betalend wordt.




Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten