Goedkopere iPad dankzij iBooks Author?

Geschreven door  | 20 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

iPadNu dat Apple duidelijk zijn pijlen richt op het onderwijs blijft de vraag of er ooit een goedkopere iPad ter beschikking gaat komen. Want laten we eerlijk zijn, ondanks dat de iPad in verhouding met de concurrentie een mooie prijs heeft blijft het toch een serieuze hap in het budget.

Gaat dat misschien nu veranderen met de nieuwe iBooks en iBooks Author? Immers studenten zijn de toekomst zegt toch iedereen. Als Apple de jongeren al laat werken met hun Apple producten dan weten we dat ze dat ook op latere leeftijd gaan doen. De kennismaking met Apple dankzij de iPad in het onderwijs is dus van cruciaal belang. Hoe meer jongeren ze hierin kunnen betrekken hoe beter. Dat is iets dat Apple zelf ook wel beseft.

De kans is dus heel groot dat wanneer de iPad 3 wordt gelanceerd de iPad 2 gewoon blijft bestaan. Net zoals we kennen met de iPhone 4(S) en de iPhone 3GS. De iPad 2 is gewoon nog steeds mee met zijn tijd. Het zou dus best kunnen dat de iPad 2 binnenkort een serieuze prijsdaling gaat krijgen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten