Honderden Chinezen staan aan te schuiven voor de iPhone 4S

Geschreven door  | 13 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Vanaf vandaag 13 januari is de iPhone 4s verkrijgbaar in China. China betekent een enorme afzetmarkt voor Apple en een goede lancering is dan ook van belang.

Dat laatste blijkt gelukt te zijn. Ruim 12 uur voor de opening van de winkels stonden al honderden Chinese kopers voor een Apple store in Peking aan te schuiven. Om alles in goede banen te leiden worden tickets met een volgnummer uitgedeeld aan de klanten.

In China zijn de ‘scalpers’ populair. Dit zijn mensen die trachten om zoveel mogelijk iPhones te bemachtigen om dan later met winst te gaan verkopen. Vorig jaar was er een rel bij de Beijing store met de lancering van de iPad 2 toen een scalper rake klappen kreeg van ‘echte’ kopers. Men vreest dan ook dat er dit jaar opnieuw rake klappen gaan uitgedeelt worden.

In China is de iPhone te verkijgen via China Unicom. Via een tweejarig of zelfs een driejarig contract kan men de iPhone goedkoper verkrijgen. Maar de meeste klanten die nu in de rij staan gaan voor de simlockvrije iPhone zodat ze niet vasthangen aan die dure contracten.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten