iCloud heeft al 85 miljoen gebruikers

Geschreven door  | 25 januari 2012 | Categorie: iCloud

iCloudiCloud bestaat nog niet zo lang. Deze nieuwe dienst die MobileMe zo goed als compleet vervangt kwam beschikbaar op 12 oktober 2011. Met iCloud wordt materiaal zoals contacten, agenda’s, mails en documenten opgeslagen op een server. Vervolgens worden deze gegevens gepusht naar je andere apparaten die de iCloud ook ondersteunen.

Apple liet ons weten dat sinds de start van de iCloud er al zo’n 85 miljoen mensen er gebruik van maken.

Meer informatie: iCloud


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten