iPhone ringtone stopt optreden New York Philharmonic

Geschreven door  | 14 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Alan GilbertHet orkest New York Philharmonic was onder leiding van dirigent Alan Gilbert de Mahler’s Symphony Nr. 9 aan het spelen toen plots iemand van het publiek zijn iPhone begon te rinkelen met het wel bekende marimba geluid.

De dirigent kreeg het hier zodanig van op zijn zenuwen dat hij het concert stopte. Nog steeds bleef de iPhone rinkelen. Waardoor de dirigent zich kwaad maakte richting het publiek. De eigenaar van de iPhone zette nadien zijn toestel uit waarna het concert verder ging.

Op het einde van het concert heeft de eigenaar van de iPhone zich geëxcuseerd. Er is hem gevraagd om dit nooit meer in de toekomst te doen. De man wil verder anoniem blijven. Hij is blijkbaar wel een fervente liefhebber van klassieke muziek en al 20 jaar trouwe fan van het orkest. Dat verklaart misschien ook wel waarom hij op de eerste rij zat.


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten