iTunes Match komt naar Nederland

Geschreven door  | 10 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

iTunes MatchAls Belgen konden we al vanaf 16 december genieten van iTunes Match. Via deze betalende dienst kan je je iTunes-bibliotheek via de iCloud laten synchroniseren met al je iOS apparaten. Ook je bestaande muziek wordt eventueel omgezet naar het iTunes-formaat.

Een lancering in Nederland liet echter op zich wachten. De schuldige was de Nederlandse auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra. Deze kwam maar niet overeen met de voorwaarden van Apple.

Maar nu laten ze weten dat een overeenstemming met Apple bereikt is en dat de dienst in feite meteen van start kan gaan. Apple kennende blijft de prijs gelijk en zal de dienst ook in Nederland 24,99 Euro gaan bedragen.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten